Kinderatelier

Kinderatelier: de Dinsdagmiddag en Donderdagmiddagles

van 14.45-17.00 u

Kom iedere week na school lekker schilderen en tekenen en je op andere manieren creatief uitleven, bij Atelier KYK! Graag help ik je ontdekken wat JIJ leuk vindt en waar je goed in bent! Het gaat niet perse om een mooi resultaat, maar mijn doel is dat je hier graag komt en ook veel leert in het kinderatelier!!

150 euro voor 10 lessen. max 8 kinderen.

DINSDAG 7-9 jaar /  DONDERDAG 10-12 jaar / jongere kinderen bespreekbaar!

Open Kinderatelier…KYK eens wat ik kan!     

Op de woensdagmiddag; voor creatieve kinderen  7 – 12 jaar.  Max. 8  kinderen , dus voldoende aandacht voor ieder kind .  We gaan schilderen, tekenen,  in de zomer buiten! ook knutselen: vilten, takken versieren voor de kerst, servies beschilderen en ik heb nog oneindig veel meer leuke ideeën!

Data op de site! of via de mail.  2 dagen van te voren aanmelden. (met minimaal 4 kinderen gaat het altijd door) je koopt een strippenkaart voor 10 lessen a 2 -2 1/2 uur

Eerste; Kinderatelier 12 sept. 2018

 

KYK ons!

Workshop voor ouder (alle leeftijden) en kind (vanaf 7 jaar) div. zaterdagen , data komen op de site of per mail (meld je aan voor de nieuwsbrief).

Eerste:" KYK ons" Workshop: zaterdag 27 oktober 2018 , 10.30 uur-13.00

 

Kinderfeestje... Zin om in Atelier KYK je schilderfeestje te geven samen met mij!?

Kom schilderen of knutselen bij Atelier KYK en vier hier je leukste feestje!!! echte schildersezels die zomers buiten kunnen staan met lekker weer,  je krijgt leuke uitnodigingen om te versturen. Van te voren kan je een keertje langskomen, misschien heb je zelf wel een cool idee? Het is tenslotte jouw verjaardag..en anders heb ik ideetjes genoeg! Bijvoorbeeld  schilderen n.a.v. een verhaal wat ik eerst vertel! of jullie schilderen jezelf. Voor de kleintjes een prinses of een fantasiedier!We werken met verf op canvasdoek en ook met stof en papier. Knutselfeestjes ook mogelijk..

Voor je ouders:  Vanaf 6 jaar. Min. 7, max. 11 kinderen. Prijs 15.00 euro per kind, uitnodigingen,  materiaal en limonade met iets lekkers zijn incl. ( evt. meerprijs , afhankelijk van materiaal )

kinderatelier

error: Content is protected !!