Aanbod volwassenen

IMG_E2904Atelier KYK voor volwassenen

Voor volwassenen bestaat de mogelijkheid wekelijks les- , alsmede losse workshops te volgen.

Ik heb een aantal modules bedacht, die los te boeken zijn, maar die ook allen een keer aan bod komen in de doorlopende cursus!

Aanbod wekelijkse lessen : (voorlopig!!!  na de open dagen kan ik beter inventariseren waar de meeste behoefte ligt!) ) 

 • woensdagavond: 19.30 - 21.45  (enigszins) gevorderden   We gaan gezamenlijk met de onderstaande modules aan de gang , maar ieder geeft hier vrijblijvend zijn of haar eigen invulling aan.
 • dinsdagavond ; 19.30 - 21.45 beginners       Aan de hand van onderstaande modules leer je basisprincipes en materiaalkennis en hoop ik je te enthousiasmeren voor tekenen, schilderen en grafiek!
 • dinsdagochtend ; 9.45 - 12.00 beginners en gevorderden
 • vrijdagochtend om de week 9.45 - 12.00 beginners en gevorderden

15 euro per les, ex materiaal. Ik geef wel materiaaladvies.

 

Aanbod workshops: (de losse modules  komen ook aan bod in de reguliere lessen ! )  deze zijn op aanvraag te boeken: erg leuk voor groepsuitjes (familie, vrienden, bedrijven, vrijgezellenfeestjes) maar komen ook in de agenda op data!!!    

NIEUW: leer meer over grafische druktechnieken! zie de pagina ; "Grafiek"                                                                                                    

 • KYK!IMG_2885

Stilleven leren tekenen, goede manier om goed te leren KYKEN en gevoel voor compositie te ontwikkelen, in houtskool, potlood en met pen/penseel oostindische inkt . 

 

 • De Kunst afKYKen bij…IMG_E2905

Een workshop verdeeld over een aantal weken, waarin een kunstenaar onder de loep wordt genomen waar we ons door laten inspireren! (in de planning o.a. Gustav Klimt, Marc Chagall)

We beginnen met Jan Sluijters in aanloop naar zijn grote expositie in het Noordbrabants Museum in Den Bosch van 17 nov-7 april 2018. De eerste les is een voorbereiding en eerste kennismaking met deze veelzijdige en kleurrijke schilder ,de tweede les gaan we naar het museum met elkaar en krijgen we een rondleiding , de derde  en vierde en vijfde  les gaan we schilderen in onze eigen stijl , maar laten we ons inspireren door Jan Sluijters Data workshop volgen spoedig ; museumbezoek in overleg, inschrijven kan op de open dagen !  deze korte cursus zit ws snel vol!

 

 • lente, 100x140, 2010KYK eens met andere ogen   

In deze workshop van 2x een dag ga je een herkenbaar beeld omzetten in een abstract schilderij . Er word op groter doek gewerkt, dit daagt je meer uit te "abstraheren".

 

 •  kat uit de BOOM KYKENIMG_E0223

We gaan een dag (deel)  bomen schilderen,evt met lunch.. dit is al meerdere malen een erg veelzijdige en leuke workshop gebleken!

 

 

 • Niet KYKEN!IMG_2951

Ooit geschilderd met je ogen dicht op muziek? Verrassende workshop van een dag (deel) , evt met lunch....; leuk voor groepjes familie, vrienden, bedrijven.

 

 

 • KYK naar jezelfIMG_3435

We gaan in 2 lessen 'een selfie' maken in verf; een zelfportret noemde Rembrandt dat nog gewoon. Dit hoeft niet te lijken; jouw eigen manier is altijd goed! eerst een voorstudie in potlood/ houtskool, dan tweede les in verf ( evt. stof/ papier)

 

Workshops die niet aan bod komen in de reguliere lessen:

 • KYKJE naar binnen
  2013-03-11-13.22.59

Workshop hele dag met lunch.

We starten met koffie met iets lekkers, daarna gaan we een wandeling in stilte maken  door het mooie Chaamse bos. Bij terugkomst in het Atelier gaan jullie schilderen vanuit je gevoel van de ochtend. Dit geeft vaak een verrassend resultaat! we pauzeren met een lunch met verse soep en sandwiches .

75 euro pp  ZATERDAG  3 november

 • KYK ons!   IMG_2953

Workshop voor ouder (alle leeftijden) en kind (vanaf 7 jaar) .

div. zaterdagen , data komen op de site of per mail (meld je aan voor de nieuwsbrief!).

Eerste: KYK ons Workshop: zaterdag 27 oktober 2018 , 10.30 uur-13.00

collage-2014-05-15 (8)

  

error: Content is protected !!