Atelier Kyk!

ATELIER KYK biedt creatieve workshops voor jong en oud, individueel of met familie, bedrijf of andere groepssamenstelling.

Mijn doel is je anders, een beetje bewuster te leren KYKEN en dat wat je waarneemt via je handen om te zetten in een kunstwerk, er is zoveel moois te zien! Zelfs in dingen die misschien niet eens zo bijzonder lijken; het is maar net hoe je ernaar KYKT!

Iets zelf maken uit niets is een beetje spannend, maar heel erg ontspannend!

Wat zeker bijdraagt aan het creatieve proces is de prettige sfeer; Atelier KYK in Ulvenhout, Noord Brabant doet haar naam eer aan; je KYKt binnen en buiten je ogen uit! De ligging is rustgevend en ieder jaargetijde weer even mooi; de sfeervolle schuur met rieten kap is prachtig gelegen in het buitengebied van Ulvenhout aan weiland en bos.

Iemand naar de mond KYKEN

Een dagworkshop  is in overleg met een lunch te regelen!

Dineren na een workshop  is op loopafstand bij restaurant de Fazanterie mogelijk; hier is tevens parkeergelegenheid. Ik maak graag de reservering voor u indien u dit wenst.

Gaat u liever elders lunchen? Lunchroom de Uitdaging naast de kerk in Ulvenhout heet u van harte welkom! Hier wordt tevens div. kunst geëxposeerd.

collage-2014-05-15 (6)

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!