Portfolio

Mijn portfolio bevat een selectie van mijn schilderijen en illustraties. Voor informatie over een werk of vrijblijvende prijsopgave neem gerust contact met mij op! Ook is het natuurlijk mogelijk een afspraak te maken om mijn werk in mijn atelier te komen bekijken. Ik schilder en illustreer zowel vrij als in opdracht.

Vrij werk:

Mijn schilderijen zijn overwegend figuratief, op een enkel geabstraheerd landschap na. De natuur is mijn grootste inspiratiebron, mijn kleurgebruik meestal natuurlijk.

Ik schilder meestal met acrylverf, laag over laag: de gelaagdheid maakt het werk steeds doorleefder en rijker, ook voeg ik ander materiaal toe, zoals textiel en papier.

Ik illustreer met divers materiaal: tekenpen/inkt, aquarel, gouache, ecoline en kleurpotlood, ook hier maak ik graag gebruik van textiel en papier.

Een nieuwe liefde is grafiek! hoogdruk, diepdruk, monoprint...eindeloos veel mogelijkheden , op papier en textiel en idere druk weer een verrassing!

Uiteindelijk blijk ik vaak een sfeer te creëren, die wat poëtisch, mysterieus of sprookjesachtig is.

In opdracht:

Afgewisseld met vrij werk is in opdracht schilderen een spannende uitdaging en een boeiend proces; van het doorspreken van de wensen van de opdrachtgever tot het aanbieden van het schilderij of de illustratie.

Als opdrachtgever heb je het voordeel dat je een aantal wensen op tafel kan leggen, zoals kleuren, formaat, en -tot op zekere hoogte!- het onderwerp; dit moet uiteraard dicht bij de opdrachtgever liggen maar zeker ook bij mij.

IMG_3068

 

 

 

 

 

error: Content is protected !!