skip to Main Content

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar en word je echt blij van dingen maken? Bij KYK kan jij je lekker uitleven met tekenen, schilderen en knutselen EN is het heel erg gezellig!

Atelier KYK is een feestje voor kinderen, omdat ik lekker veel schilder-, teken- en knutselspullen heb! Maak wat je leuk vindt: beestjes, mensen, bomen of wat jij zelf bedenkt. De lesgroepen worden zoveel mogelijk op leeftijd ingedeeld en zijn niet te groot.

Je kan hier vast op les, je allerleukste kinderfeestje vieren , in de vakantie een hele dag komen knutselen of schilderen of een ouder/kind workshop doen.

Voorbeelden van wat je kan leren:

  • schilderen met acrylverf, ecoline
  • tekenen
  • zelfportret/ een “selfie” maken
  • fantasiebeest voor de kleinere kinderen
  • grotere kinderen kunnen een etsje maken
  • knutselen

OP LES BIJ KYK

Je kan je nu al opgeven voor het nieuwe cursusjaar wat in september 2024 begint! bel of mail gerust voor meer informatie!

Op de woensdagmiddag (en bij genoeg animo ook op donderdagmiddag) start ik wekelijks of om de week ( wat heeft je voorkeur? ) met kinderles, ik heb hier enorm veel zin in!

Je leert veel van mij en van elkaar!

FEESTJE

Wil jij je feestje geven bij KYK?

Je leukste kinderfeestje vier je bij atelier KYK! Ik geef ideetjes wat we kunnen gaan maken met jouw vrienden en vriendinnen en jij beslist wat je het leukste lijkt om te gaan doen.

Bel, mail of app even om een afspraak te maken? Ik KYK er nu al naar uit!

CREADAGEN/WORKSHOPS

Atelier KYK biedt workshops voor kinderen met een ouder/opa/oma/oom/tante  en creadagen in de schoolvakanties.  Houdt de AGENDA n de gaten!

Back To Top