skip to Main Content

Zolang als ik me kan herinneren word ik heel gelukkig van iets zelf creëren. Ik kreeg dit met de paplepel in gegoten door mijn moeder, die prachtige modetekeningen, wandkleden en foto’s heeft gemaakt en nog steeds bijzonder mooi aquarelleert en mij inspireert. Door mijn vader die onwijs goede illustraties en schilderijen maakte. Mijn opa die mij leerde schilderen en daar zelf een meester in was. Mijn beide oma’s waren kunstig met naald en draad en tot slot mijn broer die (natuur) fotograaf is.

Vandaar dat ik mezelf niet graag wil beperken tot 1 techniek  en een breed scala aan mijn cursisten kan aanbieden. Wat ik graag wil doorgeven is wat mijn familie mij meegaf: oog hebben voor en heel bewust KYKEN naar de natuur; een onuitputtelijke inspiratiebron!

Dankzij  de behaalde propedeuse aan kunstacademie Minerva in Groningen, vele workshops en het leven zelf, heb ik in de loop der jaren mezelf ontwikkeld tot de kunstenaar, docent en persoon die ik nu ben. Ik denk graag in mogelijkheden en oplossingen en heb oog voor details. Belangrijk vind ik het om het beste bij iedereen naar boven te halen, echte aandacht te hebben en ieder in zijn/haar waarde te laten.

 

Back To Top