skip to Main Content

Zolang als ik me kan herinneren word ik heel gelukkig van iets zelf creëren. Ik kreeg dit met de paplepel in gegoten door mijn moeder, die prachtige modetekeningen, wandkleden en foto’s heeft gemaakt en nog steeds bijzonder mooi aquarelleert en mij inspireert. Door mijn vader die (bizar goede) illustraties en schilderijen maakte. Mijn opa leerde mij met olieverf schilderen en was zelf daar een meester in. Mijn beide oma’s waren kunstig met naald, draad en wol… en mijn broer is (natuur) fotograaf…

Vandaar ws. dat ik mezelf niet (graag) wil beperken tot 1 techniek . Daardoor heb ik een breed scala aan mijn cursisten te bieden en van lesgeven word ik ook heel erg happy! Wat ik graag wil doorgeven is wat mijn familie mij meegaf: oog hebben voor en heel bewust KYKEN naar de NATUUR ; een onuitputtelijke inspiratiebron! Belangrijk vind ik het om het beste bij iedereen naar boven te halen en ieder in zijn/haar waarde te laten!

Naast propedeuse aan Minerva, kunstacademie in Groningen en vele workshops heb ik in de loop der jaren mezelf ontwikkeld en heeft mijn levens- alsmede mijn professionele ervaring mij geleerd waar mijn kracht zit. Naast de nodige know how over uiteenlopende technieken, ben ik in het bezit van een creatieve KYK op het maken van (toegepaste) kunst en op het leven in het algemeen. Ik denk graag in mogelijkheden en oplossingen en heb oog voor details.

 

Back To Top